ASSORTIMENT

Gehakt en worsten

Steeds dagvers en uit eigen atelier! Ons gehakt en onze worsten vormen als het ware de ziel van onze slagerij! 

Onze salades vindt u gegarandeerd nergens anders, omdat we ze in huis maken naar een eigen, uniek recept. Dat maakt onze salades uniek en dat smaakt u.  Zeer bekend en alom geprezen zijn de klassiekers als kip curry, krabsla, vissalade, hespensla… Daarnaast hebben we een aantal speelse smaken en seizoenssalades die het goed doen bij het grote publiek bv. onze sweet jambonsalade, Bickyburgersalade, kip carpaccio, fetasalade,...

Charcuterie

Steeds vers voor u gesneden, precies zoals u het graag heeft! 

En verder...

... vindt u bij Slagerij “ter Saksen”  naast alles wat u van een slager verwacht: vers vlees, vlees voor de barbecue, en een dagelijks een keuze uit verse bereide gerechten, ook dagvers gebakken brood en een basisaanbod aan groenten en fruit.

Hygiëne

We hebben onlangs zeer kritisch onze manier van werken onder de loep genomen en alle procedures op punt gezet. Dit heeft geresulteerd in het behalen van een smiley. De smiley is een teken van vertrouwen voor de consument. Wij kunnen onze  klanten  garanderen dat de voedselveiligheid optimaal is. We vrezen dan ook geen enkele controle, want wij voldoen aan de strengste Europese normen.

Allergeneninfo

Omdat ik heb gemerkt dat vele mensen het moeilijk vinden om binnen een bepaald dieet te koken, heb ik in 2016 mijn diploma “dieetkok” behaald.

Bij slagerij "ter Saksen" gaan we voluit voor meer variatie en inspiratie voor al wie een dieet moet of wil volgen! Heb je een allergie? Eet je gluten- of lactose vrij? Wij passen graag onze producten aan aan jouw noden.

Neem ook een kijkje op https://keifood.jimdo.com/

Copyright © all rights reserved.