BBQ bestellen

Wilt u graag al de benodigdheden voor een heerlijke BBQ bestellen? Dan rekent u bij Klasseslager “ter Saksen” op niets minder dan het allerlekkerste. Wij zorgen er graag voor dat u zomers geniet met lekker vlees en, wanneer u dat wenst, verrukkelijke groentes en salades. Wanneer u een BBQ-vleespakket gaat bestellen, zijn de mogelijkheden dan ook bijzonder flexibel. Wij willen dat u het BBQ-pakket gaat samenstellen en bestellen zodat u alleen maar van het lekkerste eten geniet op uw barbecue. 

Barbecuepakketten

Pakket de Vlaamse klassieker

Barbecueworst, exotische kipfilet, gemarineerde steak
€ 6.25/pers enkel vlees
€ 14.10 met all-in formule

Pakket à la plancha

Entrecôte à la plancha met pepersaus, zalmpapillot, barbecuebrochette
€ 11.00/pers enkel vlees
€ 18.85 met all-in formule
Entrecôte à la plancha met pepersaus, zalmpapillot, barbecuebrochette
€ 11.00/pers enkel vlees
€ 18.85 met all-in formule

Suggesties ter aanvulling

Lamskotelet
€ 2,20/stuk
Kipsaté
€ 2,00/stuk
Scampispies
€ 2,85/stuk
Zalmpapillot
€ 3,95/stuk

Een BBQ-vleespakket kan u bij ons bestellen naar wens

Natuurlijk beschikken wij ook over standaard BBQ-pakketten waaruit u kunt kiezen. Zo kan u het pakket ‘De Vlaamse Klassieker’ bestellen, waarbij u beschikt over een barbecueworst, exotische kipfilet en gemarineerde steak. Deze vult u naar hartenlust aan met andere opties uit ons assortiment, zoals een malse lamskotelet of een heerlijke scampispies. Ons pakket ‘à la plancha’ is dan weer eerder voor de fijnproever. In dit BBQ-vleespakket krijgt u een entrecote à la plancha met pepersaus en daarnaast nog een zalmpapillot en barbecuebrochette. Natuurlijk vult u dit pakket tevens aan met het vele barbecuevlees dat u bij ons nog kunt bestellen. Als u dat wenst, kiest u voor het all-in arrangement, waarbij wij ook groentes en salades voorzien voor een complete barbecue. Wij houden daarnaast ook rekening met mogelijke allergieën, waardoor wij de pakketten flexibel aanpassen aan uw voorkeuren.

Kies uit ons uitgebreide aanbod

Bij Klasseslager “ter Saksen” kunt u nog veel meer bestellen dan enkel BBQ-vleespakketten. Zo bestaat onze specialiteit uit het verzorgen van overheerlijke kaastafels. Hierbij bestelt u als kaasliefhebber een heel menu aan smakelijke kaasgerechten. Daarnaast kunt u bij ons ook een koude schotel bestellen, een mooi alternatief tijdens warme zomerdagen. Heeft u eerder zin om de hele groep te betrekken bij het koken? Kies dan voor een pizza party of fondueavond. In al deze opties staan wij graag flexibel voor u klaar om de nodige aanpassingen te doen op maat van uw wensen.

Uw BBQ-pakket snel en eenvoudig online bestellen

Wilt u voor uw barbecue een van onze pakketten bestellen? Dan kan dat heel eenvoudig online. Kies daarom het BBQ-pakket dat u wenst, maak daarbij de nodige opmerkingen en aanvullingen en vul dit allemaal in het online contactformulier in. Vervolgens verwerken wij uw bestelling en sturen wij u zo snel mogelijk een bevestiging!


Copyright © all rights reserved.