“SMAAK, PASSIE EN EENVOUD ZIJN ONZE BASISINGREDIËNTEN.”

Het is onze passie u dag na dag culinair te verrassen en verwennen! Dagelijks kan u bij ons terecht voor al uw verse producten: vers vlees en charcuterie, bereide gerechten en salades, kaas, brood, groenten en fruit.

Een gevarieerd aanbod aan eerlijke producten

Wij zijn natuurlijk voortdurend op zoek naar nieuwe smaken, originele producten, lekkere ideetjes... Alleen zo kunnen wij u blijven verrassen met ons aanbod en brengt u thuis een gevarieerd menu op tafel. Mist u iets in ons assortiment? Vertel het ons en wij gaan op zoek!

Het gebruik van eerlijke, zuivere en smaakvolle ingrediënten, maakt onze producten "anders". Met liefde gemaakt en dat smaakt u!

Bekijk een overzicht van ons basisaanbod. Weet echter wel dat dit nooit volledig is, omdat we ons assortimentcontinu vernieuwen.

Onze diensten

Menu's
Menu's

Kies voor een volledig menu of kies uit ons uitgebreid aanbod. Alle formules zijn aanpasbaar naar de grote van uw groep. Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u meer info wil.

Lees meer
Buffetten
Buffetten

Een buffet is een topper wanneer je een grote groep mensen ontvangt. U kan gaan van het klassieke buffet met zalm en tomaat-garnaal, naar meer hippe formules. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Lees meer
Foodsharing & hapjes
Foodsharing & hapjes

Leuke formules voor ongedwongen feestjes. Lekker uit het vuistje. Gewoon genieten van heerlijke smaken en fijn gezelschap! Aperitiefideetjes, zowel geschikt als hapje voor de maaltijd, als knabbeltje bij een glaasje maar ook om een uitgebreide receptie mee te vullen.

Lees meer

Hygiëne

We hebben onlangs zeer kritisch onze manier van werken onder de loep genomen en alle procedures op punt gezet. Dit heeft geresulteerd in het behalen van een smiley. De smiley is een teken van vertrouwen voor de consument. Wij kunnen onze klanten garanderen dat de voedselveiligheid optimaal is. We vrezen dan ook geen enkele controle, want wij voldoen aan de strengste Europese normen.

Omdat ik heb gemerkt dat vele mensen het moeilijk vinden om binnen een bepaald dieet te koken, heb ik in 2016 mijn diploma “dieetkok” behaald. Bij slagerij "ter Saksen" gaan we voluit voor meer variatie en inspiratie voor al wie een dieet moet of wil volgen! Heb je een allergie? Eet je gluten- of lactose vrij? Wij passen graag onze producten aan aan jouw noden.

OPENINGSUREN
  • Van maandag tot vrijdag:  08:00-12:30  13:30-18:00

  • Zaterdag:                              07:45 - 16:00

  • Donderdag en zondag gesloten

  • Jaarlijkse vakantie van 11 juli tot en met 4 augustus.

Contacteer ons

© All rights reserved.