Koud Buffet

Een koude schotel bestellen is een klassieker voor zomerse gelegenheden. Logisch natuurlijk, want u geniet van een verscheidenheid aan lekkere gerechten. Daarom weten wij bij Klasseslager “ter Saksen” hoe we u heerlijke koude hapjes aanbieden om te bestellen. Denk daarbij aan lekkere gestoomde zalm, asperges in beenhesp en verschillende, frisse groentes. Vul bij het bestellen een koude schotel arrangement aan met enkele van onze andere verrukkelijke hapjes, zoals een kippenboutje of gehaktballetjes met kriekjes. U kan een koude schotel samenstellen en bestellen zoals u deze het liefst aan uw gezelschap presenteert.

Een koude schotel en ander lekkers bestellen voor puur zomers genot

Naast vele koude hapjes zijn er ook andere mogelijkheden om te bestellen bij ons. Zo hebben wij ook BBQ-pakketten, voorzien van vers bereid vlees uit ons eigen atelier. Of misschien heeft u zin om met het hele gezelschap gezellig aan tafel zelf het eten klaar te maken. Een pizza party of fondue zorgt ervoor dat niemand naar de keuken moet. Of heeft u eens zin in iets anders dan de traditionele groepseetgelegenheden? Bestel dan onze specialiteit: een kaasschotel die u als een volledig menu serveert. Bij Klasseslager “ter Saksen” kiest iedereen wel iets dat zeker zal smaken!

Verwen uw gezelschap op lekker eten

Om over deze lekkere hapjes te beschikken, kan u heel eenvoudig een koude schotel naar keuze bestellen via het online contactformulier. Hierop geeft u aan wat u graag heeft en of we rekening moeten houden met allergieën. Vervolgens verwerken wij deze bestelling en bevestigen zo snel mogelijk aan u dat wij uw wensen hebben ontvangen.

Koud Buffet

Gebraad met seldersla,
Cocktailsaus en tartaar
Aardappelsalade en pastasalade,
Verse groentjes,
Een stukje gebakken kipfilet,
Asperges gerold in beenhesp,
Gestoomde zalm met een schijfje citroen,
Tomaat gevuld met grijze garnalen,
Perzik met tonijnsalade,
€ 21,25 per persoon

Extra aanvullingen

Kippenboutje
€ 1,35/pers
Gandaham met meloen
€ 1,95/pers
Gerookte zalm
€ 3,60/pers
Gehaktballetjes met kriekjes
€ 3,50/pers

Copyright © all rights reserved.