Menu's & warme gerechten

Alle gerechten uit de menu's zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. Neem contact op voor meer info.

Menu 1  € 21.50/pers

Tomatenroomsoep met balletjes  € 4.10/liter                                                    Scampi diabolique met broodje  € 5.25/pers                                                      Kalkoen met saus van de chef, seizoensgroenten en kroketten   € 14.20/pers

hertenfilet “grand-veneur “, met een gestoofd peertje, gebakken witloof, erwtjes en worteltjes en boontjes in een spekjasje

Menu 2  € 31.40/pers

Wildpaté met zijn garnituur   € 7.25/pers                                                        Bospaddestoelensoep   € 4.10/liter                                                                    Hertenfilet met grand-veneursaus, seizoensgroenten en kroketten    € 22.10/pers

Menu 3  € 27.25/pers

Garnaalcocktail   € 9.75/pers                                                                              Aspergeroomsoep   € 4.10/liter                                                                        Tongrolletjes & zalm in Bourgondische saus met puree-aardappeltjes € 15.45/pers

Menu 4  € 27.75//pers

Rundscarpaccio   € 8.75/pers                                                                            Pompoensoep met balletjes   € 4.10/liter                                                          Varkenshaasje met champignonsaus, seizoensgroenten en kroketten  € 16.95/pers


Gevulde kalkoen of gevulde kalkoenfilet € 17.95/kg
Ovenklaar, ontbeend en gevuld met gevogeltegehakt verrijkt met blokjes kalkoenfilet, champignons, pistachenoten en cognac. Kan zowel met hartige als zoet saus gereserveerd worden.



Copyright © all rights reserved.