Specialiteit: kaasschotels

Een kaasschotel bestellen is een gemakkelijk en succesvol alternatief voor een heel menu. Wij bieden u een variëteit aan kazen, gegarneerd met vers en gedroogd fruit en noten wanneer u een kaastafel gaat bestellen. Wij adviseren u uw kaasschotel te degusteren in verschillende gangen, telkens met een aangepast drankje; u kan bij ons terecht voor alle tips en advies daarover. Een van onze kaasschotels bestellen is een waar genot voor iedere kaasliefhebber en eens wat anders dan een traditioneel menu. Met de vele variëteiten aan kazen creëren wij een divers smaakpalet bij eender welke kaastafel die u kan bestellen. Eén ding is zeker: u kunt uitpakken met een kaasschotel van Klasseslager “ter Saksen”!

Interesse in een kaasschotel?

Vraag een offerte aan

Makkelijk en snel een kaasschotel en meer bestellen

Naast een uitgebreide kaastafel kunt u nog zoveel meer bij ons bestellen. Zo bestelt u bijvoorbeeld een van onze zomers BBQ-vleespakketten wanneer u met een gezelschap buiten wilt eten. Eveneens geniet u bij ons van een klassieker zoals een koude schotel. In groepen is het ook vaak leuk om allemaal samen met de bereiding van het eten bezig te zijn. Daarvoor hebben wij ook arrangementen zoals een pizza party of fonduepakket, ideaal voor een familie- of vriendenbijeenkomst. Wat u ook kiest, u geniet steeds van smakelijke gerechten voor heel uw gezelschap.

Twijfel niet om een heerlijke kaastafel te bestellen

Ziet u het al helemaal zitten om uw gasten te verwennen door een van onze kaasschotels te bestellen? Dan doet u dat vlot via het online contactformulier. Maak daar al uw wensen kenbaar en wij bevestigen en verwerken zo snel mogelijk uw bestelling.

Copyright © all rights reserved.