Hapjes & foodsharing

Leuke formules voor ongedwongen feestjes. Lekker uit het vuistje. Gewoon genieten van heerlijke smaken en fijn gezelschap! 

Aperitiefideetjes, zowel geschikt als hapje voor de maaltijd, als knabbeltje bij een glaasje maar ook om een uitgebreide receptie mee te vullen.

Bezaai de tafel met lekkere, kleine gerechtjes om te delen.

Foodsharing: Zuiders hapjesbuffet   € 75.95/buffet  

(Dit buffet is geschikt voor 4 à 5 personen. Neem contact op voor meer info.)

  • aperitief: spiesje tomaat-mozzarella, spiesje manchego-tomat-olijf, kipspiesje, scampispiesje, spiesje gedroogde ham-brie
  • voorgerecht: rundscarpaccio, vitello-tonato, gerookte zalm, Griekse salade, ciabatta breekbrood & boter
  • hoofdgerecht: patatas bravas, scampi diabolique, kippenvleugeltjes, spare-ribs, balletjes in tomaat-basilicumsaus


Aperitiefsuggestie van de chef
(zowel koud al warm te serveren)

  • 15 krokante vleesballetjes met pili-pilidip € 5.80/15 stuks
  • 15 kip-kokosballetjes met currydip € 5.80/15 stuks
  • 15 krokante scampi’s met zoete chilisaus € 8.30/15 stuks

Assortiment van 15 krokante vleesballetjes, 15 kip-kokosballetjes en 15 krokante scampi’s met bijhordende dipsausjes € 18.50/assortiment


Huisgemaakte bladerdeeghapjes
  • mini-worstenbroodjes € 7.75/12 stuks
  • bladerdeeghapje "vol-au-vent"  € 7.75/12 stuks
  • bladerdeeghapje "bolognaise"  € 7.75/12 stuks
Hapjes op een stokje  € 21.00/bord
  • spiesje tomaat-mozzarella
  • spiesje manchego-tomaat-olijf
  • kipspiesje
  • scampispiesje
  • spiesje gedroogde ham-brie
Tapasbordjes: de ideale knabbel bij een lekker glas!
  • Bordje met mix van gedroogde hammen         € 7.00/bord
  • Bordje salami, met rosette de Lyon, chorizo en huisgemakkte droge worst                         € 7.00/bord
  • Bordje kaas, met manchego, comté, brie, oud-Brugge en Geuzenhoekmosterd               € 7.00/bord

Portie gemengd (combinatie van de drie bordjes)      € 19.50


Mini-desserten

  • rijstpap € 1.20/stuk
  • chocomousse € 1.50/stuk
  • tiramisu  € 1.50/stuk


Copyright © all rights reserved.